"Wizards" soda savu zvaigzni Volu par galvenā trenera nolamāšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džons Vols (no kreisās) un Skots Brūkss
Džons Vols (no kreisās) un Skots Brūkss Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" sodījusi savu zvaigzni Džonu Volu par galvenā trenera Skota Brūksa nolamāšanu.

Kā vēsta ESPN, incidents notika pagājušajā nedēļā, kad treniņā Brūkss kopā ar vēl vienu "Wizards" basketbolistu Džefu Grīnu provocējuši pārējos spēlētājus palielināt intensitāti, bet tad Vols atbildējis: "Ej ieskrieties!" ("F**k you!").

Tiesa, uzreiz pēc tam Vols trenerim atvainojies un pēc tam to pašu izdarījis arī komandas biedriem.

Pēcāk gan Vols no "Wizards" saņēmis naudas sodu.

Jau kādu brīdi tiek runāts, ka Volam ar komandas biedriem ir saspringtas attiecības, turklāt viņš kopā ar vēl vienu "Wizards" līderi Bredliju Bīlu vairs neesot neaizskarami darījumu sakarā. Līdz ar to klubs jau paudis nostāju, ka ir gatavs uzklausīt maiņas piedāvājumus, ja tādi būs.

Vols šosezon 16 spēlēs vidēji izcēlies ar 20,9 punktiem un 7,9 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Bīls caurmērā atzīmējies ar 21,5 punktiem un 4,6 atlēkušajām bumbām.

"Wizards" šo sezonu sākusi neveiksmīgi, jo 16 spēlēs guvusi piecas uzvaras un Austrumu konferencē ieņem 11.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu