Slavenā vācu biatloniste Dālmeiere pēc pārtraukuma atsākusi treniņus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Vācijas biatlona zvaigzne Laura Dālmeiere pēc iepriekš paņemtā pārtraukuma, kas bija nepieciešams, lai novērstu veselības likstas, atsākusi treniņus.

Oktobra vidū Dālmeiere paziņoja, ka vēlas paņemt pauzi sportošanā. Tāpat iepriekš tika ziņots, ka biatlonistes imūnsistēma ir diezgan vāja un viņai nav ieteicami augstas intensitātes treniņi un stress.

Šobrīd sociālajos tīklos Dālmeiere paziņojusi, ka ir lēnām atsākusi treniņus. Vāciete pagaidām trenējas Austrijā kopā ar Vācijas B komandu, nevis ar galveno A komandu Norvēģijā, un līdz ar to vēl nav skaidrs, vai viņa varēs aizvadīt pirmo jaunās sezonas Pasaules kausa posmu, kas risināsies 2.decembrī Slovēnijā.

Tāpat sportiste plāno piedalīties sacensībās vismaz līdz 2020.gadam, lai gan iepriekš viņa nebija pārliecināta, vai pēc aizvadītās sezonas paliks sportā.

Pašlaik 25 gadus vecā Dālmeiere šogad Phjončhanas ziemas olimpiskajās spēlēs izcīnīja divas zelta medaļas sprinta un iedzīšanas sacensībās. Tāpat viņa ieguva bronzu 15 kilometru individuālajā distancē, medaļas olimpiskajās spēlēs izcīnot pirmo reizi.

Septiņkārtējai pasaules čempionei gatavošanās sezonai gan sākās neveiksmīgi, jo, braucot ar kalnu divriteni, viņa piedzīvoja kritienu, kurā savainoja augšstilbu, kā arī pēc tam iedzīvojās infekcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu