Jevpalovs gūst trešos vārtus šosezon AHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ņikita Jevpalovs
Ņikita Jevpalovs Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs trešdien guva savus trešos vārtus šīs sezonas Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā.

Tiesa, Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" izbraukumā ar 2:3 (0:1, 2:0, 0:2) piekāpās Jūtikas "Comets" hokejistiem.

Latvijas uzbrucējs ar precīzu metienu izcēlās 23.minūtē, tobrīd panākdams neizšķirtu 1:1. Pēcāk otrajā periodā "Rocket" arī izvirzījās vadībā, tomēr trešajā trešdaļā "Comets" ar diviem bezatbildes vārtiem nodrošināja uzvaru.

Jevpalovs šajā mačā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2. Šosezon viņš 18 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

"Rocket" zaudējusi četras no pēdējām piecām spēlēm.

Citā trešdienas AHL spēlē latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" komanda viesis ar 2:3 (1:1, 0:0, 1:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās līgas līderei Šarlotas "Checkers".

Balcers šajā cīņā veica trīs nesekmīgus metienus pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon viņš 19 spēlēs guvis septiņus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles, būdams trešais rezultatīvākais savas komandas hokejists.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā vietā ar 19 punktiem 17 spēlēs atrodas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur divas vietas zemāk ar 17 punktiem 18 spēlēs ir Hēršijas "Bears", kurā par vietu sastāvā cīnās aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 19 punktiem 17 cīņās atrodas vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kamēr ceturtā ar 19 punktiem 19 cīņās ir Belevilas "Senators", bet sestā ar 16 punktiem ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu