Pakjao izteicies par savas karjeras noslēgšanas laiku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Menijs Pakjao
Menijs Pakjao Foto: AP/Scanpix

Pazīstamais filipīniešu bokseris Menijs Pakjao vēlas turpināt  boksera karjeru, vēl jūtas gana spēcīgs, bet sācis aizdomāties par profesionāļa gaitu noslēgšanu. 

"Noskatījos vairākas cīņas un sajutos vientuļš. Man kļuva vientulīgi, lai gan regulāri esmu aizņemts darbā senātā. Es tiešām ilgojos pēc boksa. Šis sporta veids ir mana kaislība, es uzaugu ar boksu. Es nejūtos 40 gadus vecs, turklāt vairs netrenējos tā, kā to darīju agrāk," izdevumā "BoxingScene" citēts Pakjao. "Jaunībā katru dienu sevi nežēloju ar slodzi, jo nakts laikā paspēju atgūt spēkus. Tagad dodu sev vienu dienu atpūtas."

Šobrīd 39 gadus vecais Pakjao vēlas aizvadīt revanša cīņu ar slaveno amerikāni Floidu Meivezeru junioru, kuram metis izaicinājumu. 

"Pēdējā cīņā jutos vēl spēka pilns. Palikšu boksā tik ilgi, kamēr varēšu cīnīties visaugstākajā līmenī," sacīja Pakjao. 

Pakjao savas karjeras laikā 69 cīņās svinējis 60 uzvaras, septiņas reizes cīnījies neizšķirti un piedzīvojis divus zaudējumus. 

Pakjao 19. janvārī Ņujorkā gaidāma tikšanās ar amerikāni Adrienu Broneru. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu