Fjūrijs: Džošua mani varētu uzvarēt tikai ar nokautu, bet tā nenotiks

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais pasaules čempions boksā smagsvariem brits Taisons Fjūrijs uzskata, ka ir spēcīgāks par savu tautieti, WBO, WBA, IBF un IBO titulu īpašnieku Entoniju Džošua. 

"Esmu pilnīgi citāds bokseris nekā Aleksandrs Povetkins, ar kuru cīņu aizvadīja Džošua. Ikviens, kurš kaut ko saprot no boksa, apzinās, ka Džošua mani varētu uzvarēt tikai ar nokautu, bet viņš to nevarēs izdarīt, jo esmu pārāk slidens tips," izdevumā "BoxingScene" citēts Fjūrijs. 

Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/LETA

Šobrīd 30 gadus vecais Fjūrijs, kurš savā dzīvē saskāries ar atkarību izraisošām vielām, karjeras laikā aizvadījis 27 cīņas un visās izcīnījis uzvaru, turklāt 19 reizes to paveicis ar nokautu. 

"Taisons Fjūrijs pat savā vissliktākajā kondīcijā Džošua būtu ļoti sīvs sāncensis, jo es viņam būtu neērts sāncensis. Ne jau tāpēc, ka esmu tik labs, bet vienkārši tāpēc, ka pārāk neparocīgs viņam," pauda Fjūrijs. 

Fjūrijs 1. decembrī Losandželosā aizvadīs cīņu par WBC pasaules čempiona jostu pret ASV bokseri Deonteju Vailderu. Arī 33 gadus vecais amerikānis nekad nav cietis zaudējumu, izcīnot 40 uzvaras (39 ar nokautu).

 
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu