Manē paraksta jaunu ilgtermiņa līgumu ar "Liverpool"

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sadio Manē
Sadio Manē Foto: Reuters/ScanPix

Senegāliešu uzbrucējs Sadio Manē noslēdzis jaunu ilgtermiņa līgumu ar Anglijas futbola premjerlīgas klubu "Liverpool", vēsta komanda.

Pašlaik 26 gadus vecais Manē Liverpūles vienības rindas papildināja 2016.gadā, noslēdzot līgumu uz piecām sezonām. "Liverpool" viņa iepriekš pārstāvētajai "Southampton" komandai samaksāja 34 miljonus sterliņu mārciņu.

"Jauna līguma noslēgšana nozīmē, ka klubs man uzticas. Darīšu visu, lai palīdzētu komandai tikt pie tituliem," "Liverpool" citē Manē teikto.

"Nevaru iedomāties nevienu Eiropas komandu, kura nevēlētos redzēt Manē savā sastāvā. Viņš ir būtiska sastāvdaļa no mūsu komandas," uzsver "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops.

Manē "Liverpool" kreklā 89 spēlēs guvis 40 vārtus. Šosezon viņš desmit premjerlīgas mačos izcēlies sešas reizes, bet UEFA Čempionu līgā senegālietim trīs spēlēs vieni gūti vārti.

Manē profesionāļa karjeru sāka 2011./2012.gada sezonā, pārstāvot Francijas klubu "Metz", bet nākamās divas sezonas viņš pavadīja Austrijas vienībā "Salzburg". Turpinājumā vēl divas sezonas viņš spēlēja "Sothampton" rindās, bet aizpērn nonāca "Liverpool" paspārnē.

Manē aizvadījis 58 spēles Senegālas izlasē, kuras labā guvis 15 vārtus.

"Liverpool" šogad pagarināja līgumus arī ar brazīliešu uzbrucēju Robertu Firminu un ēģiptieti Mohamedu Salāhu. Iepriekšējā sezonā Salāha, Firminu un Manē trijotne kopā guva 91 vārtus, senegālietim izceļoties 20 reizes.

"Liverpool" ar 30 punktiem 12 spēlēs premjerlīgas kopvērtējuma tabulā ieņem otro vietu, bet UEFA Čempionu līgā liverpūlieši ar sešiem punktiem četrās spēlēs ir otrie savā apakšgrupā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu