Veselības likstas liek veikt korekcijas Latvijas florbola izlases sastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Rajeckis (no kreisās) un Artūrs Jurševskis
Andris Rajeckis (no kreisās) un Artūrs Jurševskis Foto: Zane Bitere/LETA

Veselības likstas pirms gaidāmā pasaules čempionāta likušas veikt korekcijas Latvijas vīriešu florbola izlases sastāvā.

Savainojumu guvis pašmāju čempionāta komandas "Talsu NSS"/"Krauzers" spēlētājs Jānis Ragovskis, kuru čempionātā aizstās Atis Stepāns. Viņš spēlē Kocēnu "Rubene" sastāvā un šosezon deviņās "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra spēlēs guvis 14 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles.

Latvijas izlasi Stepāns iepriekš pārstāvējis 2014.gada pasaules čempionātā, kad septiņās spēlēs atzīmējās ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Latvijas vīriešu florbola izlase uz decembrī gaidāmo pasaules čempionātu dosies teju tikai ar virslīgas spēlētājiem sastāvā. Planētas meistarsacīkstes no 1. līdz 9. decembrim notiks Čehijas galvaspilsētā Prāgā.

Sastāvā kopumā iekļauti 20 florbolisti, no kuriem pieci ir no pašreizējās Latvijas čempiones "Betsafe"/"Ulbroka Oxdog". Pa trim florbolistiem ir no "Lielvārde"/"Fat Pipe" un Cēsu "Lekringa", kamēr pa diviem - no Stalbes "Pārgaujas" un "Talsu NSS"/"Krauzers". Visbeidzot pa vienam florbolistam nāk no "Ķekavas", Liepājas kluba "Kurši"/"Ekovalis" un Kocēnu "Rubenes".

Vēl divi florbolisti spēlē ārzemēs - Morics Krūmiņš Somijā, bet Andris Rajeckis Šveicē.

Pasaules čempionāts florbolā Latvijas izlase ielozēta A grupā - kopā ar mājinieces Čehijas, Vācijas un Šveices izlasēm.

Latvija pasaules čempionāta finālturnīros piedalījusies desmit reizes, tostarp iepriekšējās deviņas pēc kārtas, četras reizes paliekot uzreiz aiz lielā četrinieka - piektajā vietā. Aizpērn savā laukumā gan Latvijai turnīrs izvērtās ļoti neveiksmīgs, samierinoties ar desmito vietu.

Latvijas florbola izlases sastāvs pasaules čempionātam

Vārtsargi: Jānis Salcevičs ("Lielvārde"/"Fat Pipe"), Ivars Dišereits ("Betsafe"/"Ulbroka Oxdog").

Aizsargi: Morics Krūmiņš ("Nokian KrP", Somija), Jānis Rajeckis (Cēsu "Lekrings"), Artūrs Jurševskis (Stalbes "Pārgauja"), Kārlis Jānis Petrovskis ("Betsafe"/"Ulbroka Oxdog").

Uzbrucēji: Edžus Ceriņš, Atis Blinds, Rolands Kovaļevskis (visi - "Betsafe"/"Ulbroka Oxdog"), Aleksandrs Abramovs, Pēteris Trekše (abi - "Lekrings"), Gvido Lauga ("Pārgauja"), Toms Bitmanis, Artis Raitums (abi - "Talsu NSS"/"Krauzers"), Klāvs Jansons ("Ķekava"), Juris Gribusts, Toms Akmeņlauks (abi - "Lielvārde"/"Fat Pipe"), Andris Rajeckis ("Thurgau", Šveice), Mihails Kostusevs (Liepājas "Kurši"/"Ekovalis"), Atis Stepāns (Kocēnu "Rubene").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu