Zirnei sestā vieta Nāciju kausā kamaniņu sportā

Putins/Marcinkēvičs tiek diskvalificēti, bet varēs startēt PK posmā
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ulla Zirne
Ulla Zirne Foto: AFP/LETA

Piektdien Insbrukā, Austrijā aizvadītas sezonas pirmās Nāciju kausa sacensības kamaniņu sportā, kurās tika noteikti arī dalībnieki pirmajam Pasaules kausa posmam. No Latvijas sportistiem labāko rezultātu uzrādīja Ulla Zirne, kas izcīnīja sesto vietu. 

Zirne trasē pavadīja 40,307 sekundes, kas bija par 0,149 sekundēm ilgāk nekā uzvarētājai austrietei Birgitai Platzerei.

Startā Zirnei vien 31. laiks, taču jau pirmajā starpfinišā sportiste bija pakāpusies uz 11. vietu, ko finišā uzlaboja vēl par piecām pozīcijām.

Vīru konkurencē labākais rezultāts Artūram Dārzniekam, kuram 12. vieta ar laiku 50,771 sekunde, kas ir par 0,401 sekundi lēnāk nekā uzvarētājam mājiniekam austrietim Niko Gleiršeram. 18. vietā ierindojās Riks Kristens Rozītis (51,073), kurš arī sev nodrošināja vietu Pasaules kausa posmā un pēc rokas savainojuma aizvadīs pirmās starptautiskās sacensības kopš pagājušā gada decembra.

Divnieku ekipāžu konkurencē vienīgie Latvijas pārstāvji Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs tika diskvalificēti pārsvara dēļ, taču nelielā dalībnieku skaita dēļ startēs arī pamatsacensībās.

Starta vietu Pasaules kausa posmā jau ir nodrošinājuši Andris un Juris Šici, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kendija Aparjode, Elīza Cauce, Kristers Aparjods un Inārs Kivlenieks.

Sestdien paredzētas sacensības sievietēm un divnieku ekipāžām, bet svētdien sacentīsies vīrieši un norisināsies sprinta sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu