Bertāns palīdz "Spurs" komandai izcīnīt uzvaru NBA spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LM OTERO / TT NYHETSBYRÅN

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns piektdien guva septiņus punktus un kaldināja Sanantonio "Spurs" uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Spurs" viesos ar rezultātu 111:100 (29:23, 25:22, 28:24, 29:31) apspēlēja Indiānas "Pacers" komandu.

Bertāns šajā duelī laukumā pavadīja 12 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, vienu no trim tālmetieniem un abus divus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra vienu bumbu un iekrāja trīs piezīmes. "Spurs" ar Bertānu laukumā guva par vienu punktu vairāk nekā ielaida.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 33 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām bija Lamarkuss Oldridžs, 16 punkti bija Demaram Derouzenam, 15 punktus guva Petijs Milss, bet 11 punkti un 12 bumbas zem groziem bija Rūdijam Gejam.

Laukuma saimniekiem 21 punktu iemeta horvāts Bojans Bogdanovičs, bet ar 19 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām izcēlās lietuvietis Domants Sabonis.

"Spurs" priekšā atradās visu maču, ne mirkli neatdodot pretiniekiem vadības grožus. Bertāns gandrīz pusi no sava spēles laika laukumā pavadīja pirmajā ceturtdaļā, kad guva arī visus septiņus punktus.

"Spurs" ar deviņām uzvarām 18 spēlēs ieņem 11.vietu Rietumu konferencē, bet "Pacers" ar 11 panākumiem 19 mačos ir ceturtā Austrumos.

Sanantonio komanda nākamo maču aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Milvoki "Bucks" vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu