Herns: Ja Vailders uzveiks Fjūriju, piedāvāsim divas cīņas pret Džošua

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA/TVNET kolāža

Ja amerikānis Deontejs Vailders uzvarēs britu Taisonu Fjūriju, viņam tiks piedāvātas divas cīņas pret pasaules čempionu smagsvaru kategorijā Entoniju Džošua, atklāja Lielbritānijas boksera menedžeris Edijs Herns.

Vailders svētdien (pēc Latvijas laika) aizvadīs cīņu Losandželosā (ASV) pret bijušo pasaules čempionu Fjūriju, cenšoties aizstāvēt WBC jostu.

Ja ASV bokseris nosargās pasaules čempiona titulu, viņam piedāvās divas cīņas pret Džošua, kurš ir pasaules čempions WBA "super", IBF un WBO versijās.

Jau ilgāku laiku ir zināms, ka Džošua nākamā cīņa būs 2019. gada 13. aprīlī Vemblija stadionā Londonā, taču vēl nav paziņots dueļa pretinieks.

"Ja Vailders uzvarēs, mēs nekavējoties sāksim sarunas. 13. aprīlis ir vienkāršs (datums pirmajai cīņai), bet šoreiz ir runa par divām cīņām - vienu ASV, otru Lielbritānijā," intervijā "Sky Sports" sacīja Herns.

Džošua menedžeris arī piebilda, ka būtu vajadzīgas aptuveni 3 nedēļas, lai konkrēti vienotos par nosacījumiem aizvadīt divas cīņas pret Vailderu.

"Ja uzvarēs Fjūrijs un būs nepieciešams revanšs (pret Vailderu), tad mēs turpināsim virzīties uz priekšu," teica Herns.

Džošua iepriekš izteicās, ka viņa prioritāte nākamajai cīņai ir Vailders, bet viņa aiznākamais pretinieks varētu būt ukrainis Oleksandrs Usiks.

Profesionāla boksera karjerā Džošua ir nepārspēts. 29 gadus vecā cīkstoņa kontā ir 22 uzvaras, no kurām 21 izcīnīta ar nokautu.

Arī 33 gadus vecais Vailders zaudējumu vēl nav cietis. Viņš ir ticis pie 40 uzvarām, 39 no tām izcīnot ar nokautu.

Savukārt 30 gadus vecais Fjūrijs karjerā izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti). Arī viņš vēl ne reizi nav zaudējis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu