"Sabres" treneris Hauslijs: Šobrīd par uzvaru sēriju nedomājam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Fils Hauslijs
Fils Hauslijs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo "Sabres" galvenais treneris Fils Hauslijs šobrīd nedomā par uzvaru sēriju.

Bufalo komandai šobrīd ir deviņu panākumu sērija, kas ļāvis būtiski uzlabot komandas pozīcijas turnīra tabulā, jo Austrumu konferencē "Sabres" ir otrajā vietā, bet visas līgas kopvērtējumā ieņem trešo pozīciju.

"Šobrīd nedomājam par uzvaru sēriju, bet gan koncentrējamies nākamajam mačam pret Sanhosē "Sharks"," medijiem pirmdien sacīja Hauslijs.

"Sabres" maču pret "Sharks" komandu aizvadīs otrdien, lūkojot pagarināt iespaidīgo panākumu sēriju. Bufalo vienībai šī ir garākā uzvaru sērija kopš 2006./2007.gada sezonas, kad "Sabres" hokejisti izcīnīja desmit uzvaras pēc kārtas. Šosezon komanda svinējusi jau 16 panākumus.

Tikmēr Girgensons šajā sezonā 22 spēlēs guvis vienus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -2. Aizvadītajā spēlē pret Detroitas "Red Wings" (3:2) viņš laukumā gan neizgāja, turklāt šosezon latvietis spēlē galvenokārt ceturtajā uzbrucēju virknējumā.

"Sabres" iepriekšējās septiņas sezonas nav spējusi iekļūt Stenlija kausa izcīņā, taču šo sezonu uzsākusi krietni veiksmīgāk nekā iepriekšējās un līdz ar to Girgensonam šosezon ir labas iespējas debitēt NHL izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu