Fanu nekārtību dēļ "Copa Libertadores" fināla spēle tiks aizvadīta ārpus Argentīnas

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"River Plate" komandas līdzjutēji
"River Plate" komandas līdzjutēji Foto: AP/Scanpix

Fanu nekārtību dēļ prestižā "Copa Libertadores" fināla atbildes spēle starp nesamierināmajām Buenosairesas pilsētas komandām "River Plate" un "Boca Juniors" tiks aizvadīta ārpus Argentīnas, paziņojusi Dienvidamerikas Futbola konfederācijas (CONMEBOL).

Abu komandu pirmais savstarpējais mačs 11.novembrī "Boca Juniors" laukumā noslēdzās neizšķirti 2:2, bet atbildes cīņai jau "River Plate" laukumā bija jānotiek pagājušajā nedēļā.

Mača sākotnējā norise bija paredzēta sestdien, tomēr "River Plate" fani uzbruka "Boca Juniors" komandas autobusam, vairākiem spēlētājiem sašķīdušā stikla dēļ tiekot pie traumām, turklāt futbolisti un apkārtējie cieta arī no policijas izmantotās asaru gāzes. Rezultātā spēle tika pārcelta uz svētdienu.

Tiesa, vēlāk CONMEBOL paziņoja, ka spēle pārcelta uz nenoteiktu laiku, bet otrdien pavēstīja, ka cīņa notiks 8. vai 9.decembrī ārpus Argentīnas. Pagaidām norises vieta vēl nav apstiprināta.

Gatavību uzņemt "River Plate" un "Boca Juniors" spēli jau esot paudušas Paragvaja, Brazīlija un Itālija.

Abu komandu duelis šī gada "Copa Libertadores" finālā tiek uzskatīts par lielāko klubu divcīņu Argentīnas futbola vēsturē. Šī ir pirmā reize turnīra vēsturē, kad "River Plate" un "Boca Juniors" spēkojas finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu