Fjūrijs: Esmu pārliecināts par miljons procentiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas bokseris Taisons Fjūrijs ir labā sportiskajā formā, tāpēc viņš ir pārliecināts par savām izredzēm izcīnīt uzvaru gaidāmajā cīņā pret pasaules čempionu Deonteju Vailderu no ASV.

Bijušais pasaules čempions Fjūrijs svētdien (pēc Latvijas laika) aizvadīs cīņu Losandželosā (ASV) pret Vailderu, cenšoties iegūt amerikānim piederošo WBC jostu.

"Es uzvarēšu šai cīņā - miljons procenti," intervijā "Sky Sports" savu pārliecību pauda Fjūrijs. "Es viņu uzveikšu un atvedīšu WBC pasaules čempiona titulu uz Lielbritāniju."

2015. gadā Fjūrijs uzveica slaveno Ukrainas bokseri Vladimiru Kļičko, iegūstot savā īpašumā WBA "Super", IBF, WBO un IBO pasaules čempiona jostas. 

Pēc šīs uzvaras Fjūrija karjerā bija liela lejupslīde, jo viņam bija problēmas ar alkoholu un narkotikām, kas noveda līdz depresijai.

"Jūs redzēsiet pašu labāko Taisonu Fjūriju. Tā tam ir jābūt šajā līmenī, lai uzvarētu tādu čempionu kā Deontejs Vailders. Esmu pārliecināts, ka esmu strādājis pietiekami smagi un izdarījis visu, kas ir manos spēkos," sacīja Lielbritānijas bokseris.

30 gadus vecais Fjūrijs karjerā izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti). Viņš vēl ne reizi nav zaudējis.

Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: Zuma Press/Scanpix

Arī 33 gadus vecais Vailders zaudējumu vēl nav cietis. Viņš ir ticis pie 40 uzvarām, 39 no tām izcīnot ar nokautu.

"Viņš (Fjūrijs) ir paveicis lielas lietas. Kaut arī viņš nebija spējīgs aizstāvēt savus titulus, uzvara pret Vladimiru Kļičko viņam bija liels sasniegums," sacīja Vailders, paužot cieņu pretiniekam.

"Biju priecīgs, redzot, ka viņš to paveica. Es spēju priecāties par citiem, pat ja viņi izdara kaut ko labāk par mani, jo esmu apmierināts ar savu dzīvi un uztveru to pozitīvi," piebilda Vailders.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu