Gvardiola: UEFA Čempionu līgā ir paši labākie spēlētāji

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzeps Gvardiola
Žuzeps Gvardiola Foto: EPA/Scanpix

UEFA Čempionu līga futbolā ir pats grūtākais turnīrs, kurā piedalīties, turklāt tajā spēlē arī labāki futbolisti nekā citur, uzskata Anglijas čempiones Mančestras "City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

Mančestras "City" otrdien nodrošināja dalību UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pēc tam, kad izbraukumā tikai ar lielām grūtībām nospēlēja 2:2 ar Francijas komandu Lionas "Olympique".

"Mačs pret Lionas komandu man atkal parādīja, ka UEFA Čempionu līga ir pavisam cita līmeņa sacensības, it īpaši viena iemesla dēļ - šeit spēlē labāk futbolisti," uzsvēra Gvardiola. "Mums nebūt šis turnīrs nav viegls."

"Anglijas premjerlīgā ir citādāk, jo tur ir 38 spēles, kamēr UEFA Čempionu līgā - ierobežots maču skaits un pēc katras kļūdas pretinieki var tevi sodīt," pauda spāņu speciālists.

Pagājušajā sezonā Mančestras "City" pārliecinoši uzvarēja Anglijas premjerlīgā, kamēr UEFA Čempionu līgā apstājās ceturtdaļfinālā. Arī šobrīd savā nacionālajā čempionātā tā ir kopvērtējuma līdere.

"Cilvēki nezina, cik sarežģīts ir arī Francijas čempionāts. Viņi uzskata, ka tur ir tikai Parīzes "Saint-Germain". Tomēr šīs valsts līga ir ļoti laba, tāpēc gribu uzteikt Lionas "Olympique" par tās labo sniegumu pret mums," slavēja Gvardiola.

Mančestras "City" ar desmit punktiem piecās spēlēs ir F grupas līdere, bet Lionas klubam ir par trim punktiem mazāk. Piecus punktus ieguvis Ukrainas klubs Doņeckas "Šahtar", kamēr trīs punktus iekrājusi "Hoffenheim".

Apakšgrupu turnīrā tiks aizvadītas divu apļu spēles, pēc kurām katras grupas divas labākās komandas tiks izslēgšanas spēlēs, trešo vietu ieguvējas pārcelsies uz UEFA Eiropas līgu, bet katras grupas vājākajai vienībai Eirokausu sezona būs noslēgusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu