Rastorgujeva treneris: Es varētu melot, ka viss ir perfekti, bet tā nav

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NordicFocus

Dažas dienas pirms Pasaules kausa sezonas sākuma Latvijas vadošā biatlonista Andreja Rastorgujeva "Facebook" lapā publicēts video no treniņnometnes Šveicē, kur viņa jaunais treneris Frūde Andresēns velta gan uzslavas, gan arī kritiskākus vārdus.

Rastorgujevs iepriekš vairākus gadus strādāja ar treneri Intaru Berkuli, taču kopš vasaras Latvijas biatlonistu trenē kādreizējais norvēģu biatlonists Frūde Andresēns.

Pašlaik 45 gadus vecais Andresēns savulaik izcīnījis trīs medaļas olimpiskajās spēlēs - sudrabu 1998. gadā Nagano, zeltu 2002. gadā Soltleiksitijā un bronzu 2006. gadā Turīnā.

Video sākumā treneris veltīja uzslavas Rastorgujevam par parādītajiem rezultātiem šaušanā, taču turpinājumā izskanēja arī skarbāki vārdi, jo Latvijas biatlonists neesot koncentrējies.

"Tu esi atpakaļ tur, kur sāki," kritiski treniņā Andresēns norādīja Rastorgujevam, kurš trenerim atbildēja ar jautājumu - kāpēc?

"Tāpēc, ka neesi koncentrējies. Tas (šaušanas kļūdu cēlonis) ir tev smadzenēs. Es devos tev līdz no mugurpuses un nodomāju, ka mēs esam nokļuvuši atpakaļ sākumpunktā jūlijā," teica norvēģu biatlona speciālists. 

"Bet tā ir patiesība. Tev tā ir jāapzinās, jo sezonas sākums tuvojas. Vai tu esi koncentrējies, vai tu spēj koncentrēties?" Latvijas biatlonistam jautāja Andresēns.

"Es varētu tev melot, ka viss ir perfekti, bet tā nav," kritiski piebilda Rastorgujeva treneris.

Pasaules kausa sezonas pirmais posms risināsies Slovēnijā no 30. novembra līdz 9. decembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu