Metjūss atgriežas ar 2+1 un kaldina "Maple Leafs" uzvaru pār "Sharks"

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ostons Metjūss (no kreisās)
Ostons Metjūss (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

Viens no Nacionālās hokeja līgas (NHL) Toronto "Maple Leafs" komandas vadošajiem uzbrucējiem Ostons Metjūss trešdien atgriezās laukumā pēc mēneša pārtraukuma, ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli kaldinādams savas pārstāvētās vienības uzvaru.

"Maple Leafs" mājās ar 5:3 (3:1, 1:1, 1:1) apspēlēja Sanhosē "Sharks".

Metjūss pleca traumas dēļ nevarēja spēlēt vienu mēnesi, trešdien atgriezdamies laukumā ar rezultatīvu sniegumu.

"Pēc pirmā perioda jutos drausmīgi, arī otrajā nejutos labi. Tikai spēles trešajā periodā varēju uzņemt spēles ritmu," pēc mača pauda Metjūss.

Vēl šajā mačā "Maple Leafs" rindās ar diviem vārtiem atzīmējās Džons Tavaress, bet trīs rezultatīvas piespēles bija Mičelam Mārneram.

Citā mačā ar "hat-trick" izcēlās Sidijs Krosbijs, kurš gan neglāba Pitsburgas "Penguins" no izbraukuma zaudējuma 3:6 (0:1, 2:2, 1:3) pret Kolorādo "Avalanche".

Krosbijs vienatnē atspēlēja trīs vārtu deficītu, bet "Avalanche" pēdējās desmit minūtēs iemeta trīs bezatbildes ripas un svinēja sesto uzvaru pēc kārtas.

Denveras vienībā ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Neitans Makinons.

Vēl trešdien Dalasas "Stars" izbraukumā ar 4:3 (1:1, 1:0, 1:2, 1:0) pagarinājumā pārspēja Kalgari "Flames", uzvaras vārtus iemetot Taileram Seginam.

Tikmēr Detroitas "Red Wings" mājās ar 4:3 (0:0, 3:2, 1:1) apspēlēja Sentluisas "Blues". "Red Wings" komandā divus vārtus guva Tailers Bertuci, bet "Blues" komandā tikpat iemeta Deivids Perons.

Citā mačā Anaheimas "Ducks" viesos ar 3:2 (1:0, 1:2, 1:0) pārspēja Floridas "Panthers", divus vārtus gūstot Nikam Ričijam.

Austrumu konferencē un visas līgas vadībā ar 36 punktiem 25 mačos atrodas latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet tikpat punktus 26 dueļos iekrājusi Toronto "Maple Leafs", kamēr punkti zaudē Tampabejas "Lighting".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 35 punktiem 25 mačos ir Nešvilas "Predators", kas par punkti apsteidz Kolorādo "Avalanche" hokejistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu