Vailders un Fjūrijs preses konferencē parūpējas par šovu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deontejs Vailders (no kreisās) un Taisons Fjūrijs
Deontejs Vailders (no kreisās) un Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Boksa preses konferences gandrīz vienmēr ir interesantas, ja tajās piedalās cīkstoņi, kuri nav uz mutes krituši. Viņi māk parūpēties par šovu. Tādu sagādāja amerikānis Deontejs Vailders (40-0, 39 KO) un brits Taisons Fjūrijs (27-0, 19 KO), kuriem šajā nedēļas nogalē gaidāma cīņa. 

Abi cīkstoņi, kuri savu karjeru laikā vēl nav izjutuši zaudējuma rūgtumu, salecās, un viņu starpā bija asāka vārdu apmaiņa. Lai abus izšķirtu, talkā nāca apsardzes darbinieki. Visbiežāk sportisti šādi rīkojas, lai pievērstu sev un pasākumam papildu uzmanību. 

Sākotnēji preses konference ritēja mierīgi, bet pakāpeniski spriedze pieauga. Aktīvāks, nonākot aci pret aci, bija Vailders, kurš cīnīsies, lai aizstāvētu savu WBC čempiona jostu. 

Fjūrijs ar Vailderu ringā tiksies 1. decembrī Losandželosā "Staples Center". Šī būs viena no gaidītākajām 2018. gada boksa cīņām. Par favorītu tiek uzskatīts ASV bokseris. 

2015. gadā Fjūrijs uzveica slaveno Ukrainas bokseri Vladimiru Kļičko, iegūstot savā īpašumā WBA "Super", IBF, WBO un IBO pasaules čempiona jostas. 

Pēc šīs uzvaras Fjūrija karjerā bija liela lejupslīde, jo viņam bija problēmas ar alkoholu un narkotikām, kas noveda līdz depresijai.

30 gadus vecais Fjūrijs karjerā izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti). Arī 33 gadus vecais Vailders zaudējumu vēl nav cietis. Viņš ir ticis pie 40 uzvarām, 39 no tām izcīnot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu