Edgars Kulda realizē uzvaras "bullīti" Čehijas čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edgars Kulda
Edgars Kulda Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas izlases uzbrucējs Edgars Kulda piektdien atzīmējās ar uzvaru nesošo "bullīti" Čehijas augstākās hokeja līgas mačā, kaldinādams Zlīnas "PSG Berani" komandas panākumu.

Kuldas un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā komanda savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 1:0) pārspēja turnīra pastarīti Homutovas "Pirāti".

Kulda šajā duelī uz ledus pavadīja 14 minūtes un 50 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, zaudēja savā vienīgajā iemetienā un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tikmēr Freibergs 25 minūtēs un 22 sekundēs veica vienu metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu, tika pie divām soda minūtēm un iekrāja negatīvu lietderību -2.

Kulda šosezon 23 spēlēs guvis sešus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles, kamēr Freibergs tikpat mačos bijis divreiz precīzs un asistējis deviņos rezultatīvos uzbrukumos.

Turpretī zaudējumu piektdien cieta uzbrucēja Mārča Bičevska un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas mājās ar 2:4 (1:3, 0:0, 1:1) piekāpās Plzeņas "Škoda" vienībai.

Bičevskis šajā duelī 14 minūtēs un sešās sekundēs veica trīs metienus, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja septiņos no 11 iemetieniem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Savukārt Cibuļska nebija spēles pieteikumā.

Bičevskis šajā sezonā 21 mačā guvis divus vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, kamēr Cibuļskim 20 spēlēs vieni gūti vārti un četras rezultatīvas piespēles.

Čehijas čempionāta vadībā ar 46 punktiem 23 spēlēs ir Roberta Bukarta un Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", tuvākos sekotājus apsteidzot par sešiem punktiem, kamēr Hradeckrālovas "Mountfield" ar 39 punktiem 24 mačos ir ceturtajā vietā. Tikmēr Zlīnas "PSG Berani" ar 35 punktiem 23 cīņās ierindojas astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu