Lejasmeiers līdz sezonas beigām pievienojies Lietuvas klubam "Lietkabelis"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu basketbolists Dāvis Lejasmeiers līdz sezonas beigām pievienojies Lietuvas klubam Panevēžas "Lietkabelis", informē komanda.

Pašlaik 27 gadus vecais Lejasmeiers gan turpina atkopties no savainojuma, tāpēc "Lietkabelis" klubam viņš pievienosies vien decembra otrajā pusē.

Latvietis šo sezonu uzsāka citā Lietuvas vienībā Prienu "Skycop", tomēr rudenī tika atbrīvots. Lietuvas Basketbola līgā (LKL) viņš paguva piedalīties tikai divos mačos, uzspēlējot pret abiem valsts grandiem Kauņas "Žalgiris" un Viļņas "Rytas". Šo spēļu laikā viņš vidēji laukumā pavadīja tikai nepilnas 11 minūtes, kuru laikā caurmērā guva 4,0 punktus un veica 1,0 rezultatīvu piespēli.

Iepriekšējo sezonu Lejasmeiers pavadīja Polijas vienībā Krosno KKK MOSiR, bet vēl pirms tam divas sezonas spēlēja Zviedrijas klubā Sēderteljes "Kings", pirmajā palīdzot tai kļūt par valsts čempioni.

Lejasmeiers pēdējos gados regulāri tiek iekļauts Latvijas izlases kandidātu sarakstos.

"Lietkabelis" ar septiņām uzvarām 11 spēlēs ir LKL kopvērtējuma ceturtajā vietā. Savukārt Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas tā ar trim panākumiem septiņos mačos ir ceturtā savā grupā.

Panevēžas komandas treneru kolektīvā strādā latviešu speciālists Sandis Buškevics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu