Bļugeram rezultatīva piespēle AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien atdeva rezultatīvu piespēlu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā.

Viņa pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar 4:7 (2:3, 0:1, 2:3) viesos piekāpās Toronto "Marlies".

Bļugers sev atvēlētajā laikā tika pie vienas rezultatīvas piespēles un negatīva lietderības koeficienta -2. Viņš šajā spēlē trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem, taču vārtus neguva.

Tikmēr citā mačā uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" ar 2:4 (1:0, 1:2, 0:2) piekāpās Leihaiveli "Phantoms"

Balcers šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, taču vienu reizi meta vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -3.

Cits uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien nopelnīja četras soda minūtes viņa pārstāvētās Lavālas "Rocket" zaudējumā savā laukumā ar 4:5 (0:1, 2:2, 2:2) pret Jūtikas "Comets".

Jevpalovs rezultativitātes punktus neguva, taču trīs reizes meta pa vārtiem un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Neveiksmīgu spēli aizvadīja latviešu vārtsargs Edmunds Matīss Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" savā laukumā ar 3:5 (2:3, 0:1, 1:1) cieta neveiksmi pret Sirajkūsas "Crunch".

Kivlenieks spēli sāka pamatsastāvā, tomēr ielaida trīs vārtus tikai pēc septiņiem metieniem 14 minūšu laikā. Viņš gan pēc tam tika nomainīts.

Vēl aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears" ar 2:4 (1:0, 1:3, 0:1) savā laukumā zaudēja Springfīldas "Thunderbirds".

Bindulis gan šosezon AHL spēlē periodiski un arī šoreiz nebija komandas sastāvā.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā septītajā vietā ar 22 punktiem 23 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 19 punktiem 22 mačos ir Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 25 punktiem 22 cīņās atrodas Klīvlendas "Monsters", kamēr septītā ar 21 punktu 23 cīņās ir Belevilas "Senators", bet astotā ar 19 punktiem 24 dueļos ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu