Laikapstākļu dēļ pārceltas PK individuālās sacensības biatlonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Daumans Lūsa
Daumans Lūsa Foto: Sputnik/LETA

Slikto laikapstākļu dēļ uz rītdienu pārceltas Slovēnijas trasē Pokļukā plānotās Pasaules kausa pirmā posma 20 kilometru individuālajā distancē, informē Starptautiskā Biatlona savienība (IBU).

Sacensībām trešdien bija iecerēts sākties plkst.15.15 pēc Latvijas laika, tomēr lielās miglas dēļ tās sākotnēji tika pārceltas uz nedaudz vēlāku laiku, bet tagad tās paredzētas aizvadīt ceturtdien plkst.11.15.

Šajās sacensībās iecerējuši startēt Aleksandrs Patrijuks, Daumats Lūsa un Roberts Slotiņš, kamēr Andrejs Rastorgujevs nepiedalīsies.

Rastorgujevs šajā distancē nepiedalīsies, jo ir saaukstējies. Neskatoties uz to, biatlonists dara visu iespējamo, lai pēc iespējas ātrāk atgūtu veselību, un cer, ka jau piektdien varēs iziet uz starta desmit kilometru sprinta disciplīnā.

Vēl šajā posmā individuālajā distancē un sprintā sacentīsies dāmas, kuras trasē dosies ceturtdien un sestdien, Latviju pārstāvot Baibai Bendikai. Savukārt svētdien norisināsies iedzīšana.

Svētdien Rastorgujevs pārī ar Bendiku ieguva 12.vietu jauktajā stafetē.

Pasaules kausa izcīņā šajā sezonā kopumā būs deviņi posmi, tostarp pasaules čempionāts, kas martā notiks Estešundā, Zviedrijā. Savukārt sezona noslēgsies uzreiz pēc tam nākamajā etapā Norvēģijā.

Pērn vīriešu konkurencē par Pasaules kausa ieguvēju kļuva titulētais francūzis Martēns Furkads, kamēr dāmām labākā bija somiete Kaisa Mekereinena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu