Ankipāns: Spēle bija smaga, jo šobrīd norisinās cīņa par iekļūšanu Gagarina kausā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēle trešdien izbraukumā pret "Soči" vienību Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" bija smaga, jo pašlaik notiek cīņa par iekļūšanu Gagarina kausā, uzsvēra rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" trešdien, trešajā periodā atspēlējot divu vārtu deficītu, ar 2:3 pēcspēles metienos tomēr piekāpās "Soči" komandai.

"Spēle bija smaga, jo šobrīd norisinās cīņa par iekļūšanu Gagarina kausā. Šādu divcīņu ar "Soči" komandu jau bijām gaidījuši," pēc spēles sacīja Ankipāns. "Pretinieki šoreiz bija labāki par viena precīza metiena tiesu."

Pēcspēles metienu sērijā maču atzīstami aizvadījušo Rīgas "Dinamo" vārtsargu Timuru Biļalovu pēc otrās sērijas negaidīti nomainīja Kristers Gudļevskis.

"Biļalovs labi spēlēja, mums ir divi labi vārtsargi. Vienkārši pielāgojāmies situācijai, lai uzvarētu, jo pirmos divus "bullīšos" ielaidām," atzina Ankipāns.

Tikmēr "Soči" galvenais treneris Sergejs Zubovs izteicās, ka pirmais periods starp abām vienībām bijis līdzvērtīgs, bet pēcāk iniciatīvu ieguvusi viņa vadītā komanda.

"Otrajā periodā mums izdevās iegūt pārsvaru. Tomēr trešajā trešdaļā pretinieks veica presingu, kas mums radīja problēmas un nervozitāti. Ļāvām pretiniekiem izlīdzināt rezultātu, bet pēc tam mums vairāk paveicās pēcspēles metienos. Spēle bija laba - domāju, skatītājiem tā patika," teica Zubovs, uzsverot, ka katrs izcīnītais punkts šobrīd ir ļoti vērtīgs.

Turpinājumā Rīgas "Dinamo" piektdien savā laukumā tiksies ar Ufas "Salavat Julajev" komandu, bet pirmdien krustos nūjas ar iepriekšējās sezonas Gagarina kausa ieguvēju Kazaņas "Ak Bars". Pēc tam Latvijas komandai būs četru spēļu izbraukuma sērija, pēc kuras nākamie mājas mači būs tikai pēc Ziemassvētkiem.

Rīgas "Dinamo" ar 32 punktiem 34 spēlēs ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, bet "Soči" komanda ar 37 punktiem 36 dueļos ir septītā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu