Ķibermanis ātrākais noslēdzošajos treniņbraucienos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oskars Ķibermanis
Oskars Ķibermanis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas bobsleja pilota Oskara Ķibermaņa vadītā divnieku ekipāža ceturtdien Siguldas trasē uzrādīja labākos rezultātus noslēdzošajos treniņbraucienos pirms Pasaules kausa (PK) sezonas pirmā posma.

Ceturtdien ātrākais pirmajā braucienā bija mājinieks Oskars Ķibermanis (50,28 sekundes). Viņam sekoja ASV bobslejista Kodija Beskjū divnieks (50,43), bet kā trešais ātrākais bija Austrijas sportists Markus Treihls (50,49).

Latvijas otrais divnieks ar pilotu Ralfu Bērziņu uzrādīja ceturto labāko laiku (50,55).

Otrajā braucienā dalīta pirmā vieta Latvijas un Vācijas ekipāžām. Gan Ķibermanis, gan vācietis Frančesko Frīdrihs uzrādīja identisku laiku - 50,42 sekundes.

Līderiem sekoja Ralfa Bērziņa divnieks, kurš trasi izbrauca 50,53 sekundēs, bet tikmēr viens no sacensību galvenajiem favorītiem vācietis Niko Valters pēdējos treniņos palika piektajā un desmitajā vietā.

Jau vēstīts, ka treniņbraucieni notika arī otrdien un trešdien. Ar rezultātiem var iepazīties ŠEIT.

Siguldā pirmo reizi notiks Pasaules kausa izcīņas posms bobslejā un skeletonā (7. līdz 9. decembris).

Piektdien risināsies bobsleja sacensības dāmām divniekos, sestdien uz starta izies kungu bobsleja divnieki un skeletonisti, bet svētdien vēlreiz sacentīsies vīriešu divnieku ekipāžas un startēs arī skeletonistes.

Kopumā Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks astoņi posmi.

Kā zināms, Latvijas vadošais bobsleja pilots Oskars Melbārdis savainojumu nastas dēļ ietur pauzi sportista karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu