Ābols kaldina komandas uzvaru Zviedrijas čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Guntis Lazdāns/lhf.lv

Latviešu uzbrucējs Rodrigo Ābols ceturtdien guva vārtus Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) mačā un kaldināja "Orebro" komandas graujošu uzvaru.

"Orebro" savā laukumā ar rezultātu 7:1 (1:0, 4:1, 2:0) sakāva Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas ceturtdaļfinālisti Gēteborgas "Frolunda Indians".

Ābols pirmo reizi pēdējo deviņu maču laikā tika pie rezultativitātes punktiem, kamēr Erebrū vienība pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

Latviešu uzbrucējs vārtus guva pirmā perioda 16.minūtē, kad atklāja mača rezultātu.

Ābols šajā spēlē laukumā pavadīja 13 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā piecas reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 60% iemetienu, tika pie divām soda minūtēm un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Ābols šosezon 16 mačos guvis sešus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

Ar 23 spēlēs izcīnītiem 25 punktiem "Orebro" vietējā čempionāta kopvērtējumā ieņem 12.vietu starp 14 komandām, bet turnīra tabulas augšgalā ar 42 punktiem ir "Lulea" un Kārlstades "Farjestad".

Ābols "Orebro" vienībai pievienojās pērn jūnijā, noslēdzot līgumu uz divām sezonām. Erebrū komandas sastāvā viņš aizvadīja 26 mačus, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli, tomēr nozīmīgu lomu nespēja iegūt.

Janvārī latvietis tika izīrēts Zviedrijas otrās līgas jeb "Allsvenskan" vienībai "Karlskoga", kuras sastāvā 18 cīņās guva septiņus vārtus un veica desmit rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu