Šarapova: Kad dzīvoju Krievijā, TV man nebija ko skatīties

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marija Šarapova
Marija Šarapova Foto: Reuters/ScanPix

Pieredzējusī Krievijas tenisiste Marija Šarapova atklājusi, ka kamēr dzīvojusi dzimtenē, viņai televīzijā neesot bijis ko skatīties. Kādreizējai WTA ranga līderei bērnībā neesot bijis elka, kam gribētu līdzināties. 

"Bērnībā man nebija parauga, kam sekot," izdevumā "Tennis World USA" citēta Šarapova. "Visi bija pārsteigti, jo daudziem bērniem ir savi elki, bet man dzīvē nekad tāda nav bijis."

31 gadu vecā Šarapova 2016. gadā aizliegtās vielas meldonija lietošanu saņēma divu gadu diskvalifikāciju, bet vēlāk tā tika samazināta līdz 15 mēnešiem. Viņa samērā veiksmīgi atgriezās tenisā un šobrīd WTA rangā ieņem 29. pozīciju. 

"Man patika skatīties TV un vērot tenisu, cik labi kā nu kuram sanāk. Patika skatīties uz kāju darbību un citām mazajām lietām. Man nekad nav bijis elka. Krievijā tajā laikā televīzijā nebija ko skatīties," stāstīja Šarapova. 

Marija Šarapova
Marija Šarapova Foto: AP/Scanpix

1994. gadā viņa pārcēlās uz dzīvi ASV, bet joprojām pārstāv Krieviju. Šarapovas mītnes vieta ir Floridas štatā. 

"ASV man bija iespēja skatīties TV krietni vairāk, bet īpaši daudz es to nedarīju. Vairāk koncentrējos tieši uz savu spēli. Kas mani tenisā iedvesmoja? Kad sāku spēlēt tenisu, es spēlēju, vienkārši sitot bumbiņu pret sienu," pastāstīja slavenā tenisiste, kura savas karjeras laikā uzvarējusi visos četros "Grand Slam" turnīros. 

Karjeras laikā, skaitot kopā vienspēles un dubultspēles, Šarapova prēmijās nopelnījusi teju 40 miljonus ASV dolāru. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu