Kurucs paliek bez punktiem "Nets" uzvarā pār "Knicks"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs sestdien palika bez gūtiem punktiem, kamēr viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā viesos ar 112:104 (30:23, 26:22, 38:32, 18:27) principiālā cīņā uzvarēja Ņujorkas "Knicks" vienību, kuras rindās savainojumu ārstē Kristaps Porziņģis.

Kurucs pirmo reizi savā NBA karjerā palika bez punktiem spēlē, kurā viņš devies laukumā.

Sestdienas mačā Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 13 minūtes, kuru laikā aizmeta garām vienīgo divpunktnieku un abus trejačus. Viņa kontā šajā cīņā arī viena atlēkusī bumba, viens bloķēts metiens un piecas piezīmes.

"Nets" sastāvā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Spensers Dinvidijs, kamēr 20 punktus pievienoja Rondijs Holiss-Džefersons.

Savukārt "Knicks" labā 23 punkti un 14 atlēkušās bumbas Enesam Kanteram, bet 15 punktus sameta Alonso Trīrs.

Ar līdzvērtīgu cīņu abas komandas izcēlās vien pirmajā ceturtdaļā, bet jau šī nogriežņa izskaņā iniciatīva pārgāja "Nets" rīcībā. Otrajā puslaikā viesu pārsvars tuvojās pat 20 punktu atzīmei.

"Nets" ar desmit uzvarām 28 spēlēs Austrumu konferencē atrodas 11.vietā, bet uzreiz aiz tās ar astoņiem panākumiem 27 mačos ir "Knicks".

Bruklinas komanda nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad viesosies pie Filadelfijas "76ers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu