Futbola tiesneša Treimaņa brigāde nozīmēta darbam Eiropas līgas spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Treimanis (centrā ar dzelteno kartīti)
Andris Treimanis (centrā ar dzelteno kartīti) Foto: Reuters/LETA

Latvijas labākā futbola tiesneša Andra Treimaņa brigāde ceturtdien apkalpos UEFA Eiropas līgas apakšgrupu turnīra maču, kurā Spānijas vienība "Villereal" spēkosies ar Krievijas klubu Maskavas "Spartak".

Treimanis Eiropas līgas maču tiesās kopā ar saviem ierastajiem brigādes kolēģiem -  līnijtiesnešiem Haraldu Gudermani un Alekseju Spasjoņņikovu, asistenti aiz vārtiem būs Aleksandrs Golubevs un Edgars Maļcevs, bet ceturtais tiesnesis Raimonds Tatriks. Iepriekš brigāde tiesājusi sešus Eiropas līgas dueļus, bet divas reizes darbojusies arī UEFA Čempionu līgas spēlēs.

Interesanti, ka pirms ceturtdienas spēles "Villarreal" no galvenā trenera amata atbrīvojusi Havi Kaljehu.

"Villarreal" pirmdien sola nosaukt jauno treneri, kuram pirmais mačs pie komandas stūres būs tieši pret "Spartak".

"Villarreal" kluba vadības pacietības vadzis lūza pēc tam, kad komanda sestdien Spānijas čempionāta mačā ar 2:3 piekāpās Vigo "Celta" vienībai. "Villarreal" ar 14 punktiem 15 spēlēs Spānijas čempionāta kopvērtējuma tabulā ieņem 17.vietu 20 komandu konkurencē.

Savukārt UEFA Eiropas līgā "Villarreal" ar septiņiem punktiem piecās spēlēs ir apakšgrupas līdere, bet pēdējā kārtā var arī neiegūt ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru.

Pašlaik 40 gadus vecais Kaljeha pie "Villarreal" pirmās komandas stūres stājās pērnā gada septembrī. Pirms tam viņš vadīja kluba jaunatnes komandu un otro vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu