Makgregora treneris: Nezinu, vai Konors vēl kādreiz cīnīsies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP/SCANPIX

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznes īra Konora Makgregora treneris Džons Kavana nav drošs, vai viņa audzēknis vēl kādreiz atgriezīsies cīņas sportā. 

Izdevumam "Bloody Elbow" viņš norādījis, ka Makgregora viskija brends "Proper 12" sportistam nes lielāku peļņu nekā cīnīšanās UFC astoņstūrī. 

"Vai viņš vēl kādreiz cīnīsies? Godīgi sakot, es nezinu," teica Kavana. "Zinu, cik smagi viņš pārdzīvoja pēdējos divus zaudējumus, no kuriem viens bija boksa ringā. Makgregoram ir jau 30 gadi, un viņa viskija brends nes lielāku peļņu nekā cīnīšanās UFC turnīros. Vai jūs būtu gatavi katru rītu pamosties, lai dabūtu pa seju? Nedomāju. Tajā pašā laikā viņš rīt man var piezvanīt un paziņot, ka martā grasās aizvadīt cīņu. Tā ka es nezinu." 

Savu pēdējo zaudējumu Makgregors piedzīvoja šāgada 6. oktobrī Lasvegasā, kur "UFC 229" turnīrā ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu piekāpās Krievijas pārstāvim Habibam Nurmagomedovam. 

Pirms tam (2017. gada augusts) viņš boksa ringā zaudēja divpadsmitkārtējam pasaules čempionam piecās svara kategorijās Floidam Meivezeram junioram no ASV. 

MMA sportista karjeras laikā Makgregors izcīnījis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieku pārākumu. 
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu