Vācijas skeletoniste Lelinga izcīna uzvaru PK otrā posma sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žaklīna Lelinga
Žaklīna Lelinga Foto: EPA/Scanpix

Vācijas skeletoniste Žaklīna Lelinga piektdien Vinterbergas trasē Vācijā izcīnīja pārliecinošu uzvaru Pasaules kausa otrā posma sacensībās.

Pasaules kausa ieguvēja, pasaules čempione un olimpiskā vicečempione Lelinga uzvarēja abos braucienos, otrās vietas ieguvēju un savu tautieti Tīnu Hermanu divu braucienu summā pārspējot par 0,67 sekundēm.

Tikmēr trešā bija Austrijas skeletoniste Janīne Floka, kura Lelingai divu braucienu summā zaudēja 0,70 sekundes.

Tikai vienu sekundes simtdaļu aiz goda pjedestāla bija Krievijas vadošā skeletoniste Jeļena Ņikitina, kura pagājušajā nedēļā Siguldā triumfēja Pasaules kausa pirmajā posmā.

Arī otrajā posmā Latvija nebija pārstāvēta, jo Lelde Priedulēna iziet rehabilitācijas procesu pēc pavasarī veiktās operācijas, turklāt viņa uzsākusi mācības Šveicē.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc diviem posmiem līdere ar 417 punktiem ir Ņikitina, tālāk ar 410 punktiem seko Hermana, bet turpat ar 409 punktiem ir Lelinga.

Vīru sacensībās Latvijas skeletonisti Tomass un Martins Dukuri piektdien ierindojās attiecīgi piektajā un septītajā vietā, bet par otrā posma uzvarētāju tika kronēts skandalozais krievs Aleksandrs Tretjakovs.

Nedēļas nogalē turpat Vinterbergā notiks divas bobsleja četrinieku sacensības, jo sezonas pirmajā posmā Siguldā notika divi mači divniekos.

Sezonas turpinājumā notiks vēl divi etapi Vācijā, bobslejistus un skeletonistus uzņemot Altenbergas un Kēnigszē trasēm, janvāra vidū sportisti spēkosies Īglsas trasē Austrijā, mēneša beigās būs sacensības Šveices kalnu kūrortā Sanktmoricā, bet sezona noslēgsies Ziemeļamerikā ar diviem posmiem Leikplesidā un Kalgari. Sezonas noslēgumā Vistleras trasē Kanādā norisināsies pasaules čempionāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu