Dortmundes "Borussia" nostiprinās Vācijas bundeslīgas kopvērtējuma vadībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dortmundes "Borussia" futbolisti
Dortmundes "Borussia" futbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Dortmundes "Borussia" komanda sestdien nostiprinājās Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta kopvērtējuma vadībā.

Sestdienas mačā Dortmundes komanda savā laukumā ar 2:1 (2:1) pārspēja Brēmenes "Werder", bundeslīgā tiekot pie savas sestās uzvaras pēc kārtas.

Šis panākums mājiniekiem garantēja arī bundeslīgas kopvērtējuma līderes goda saglabāšanu līdz ziemas pārtraukuma beigām.

Šīs spēles rezultātu jau ar saviem kārtējiem vārtiem šosezon 19.minūtē atklāja Pako Alkasers, kurš ar 11 vārtiem ir turnīra rezultatīvākais futbolists. Tikai astoņas minūtes vēlāk Marko Roiss rezultāta pārsvaru dubultoja, bet 35.minūtē Makss Krūze rezultāta starpību samazināja līdz minimumam.

Tikmēr uzvaru sestdien guva Vācijas futbola flagmanis Minhenes "Bayern", kas izbraukumā pārliecinoši ar 4:0 (2:0) apspēlēja "Hannover 96" vienību.

Viesiem pa vārtiem guva Jošua Kimmihs, Davids Alaba, Seržs Gnabrī un Roberts Levandovskis.

Minhenes kluba rindās savu 300.bundeslīgas spēli sestdien aizvadīja Tomass Millers.

Savukārt punktus zaudēja vicelīdere Menhengladbahas "Borussia", kas viesos nospēlēja 0:0 (0:0) ar "Hoffenheim".

Vācijas bundeslīgas kopvērtējuma vadībā ar 39 punktiem 15 mačos atrodas Dortmundes "Borussia", kamēr pa 30 punktiem iekrājušas Menhengladbahas "Borussia" un "Bayern". Pirmajam trijniekam ar 25 punktiem 14 spēlēs seko "Leipzig".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu