Bļugers un Jevpalovs gūst vārtus AHL mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Latvijas uzbrucēji Teodors Bļugers un Ņikita Jevpalovs sestdien guva pa vārtiem Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačos, viņu pārstāvētajām komandām izcīnot uzvaras.

Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" mājās ar 5:2 (0:0, 3:2, 2:0) pārspēja Leihaiveli "Phantoms" hokejistus.

Bļugers vārtus guva otrā perioda sestajā minūtē, kad panāca 1:1. Viņš šajā mačā vienu reizi meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latviešu uzbrucējs tika atzīts par spēles otru spožāko zvaigzni.

Viņš šajā sezonā 28 spēlēs guvis deviņus vārtus, veicis 12 rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +8.

Tikmēr Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" savu skatītāju priekšā ar 4:0 (2:0, 0:0, 2:0) pārspēja Sirakjūsas "Crunch".

Jevpalovs ar gūtiem vārtiem atzīmējās trešā perioda 11.minūtē, panākdams 3:0. Viņam šajā mačā bija divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +3.

Rīdzinieks šosezon 28 spēlēs guvis sešus vārtus, veicis divas rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderību +2.

Citā mačā spēles pēdējā minūtē tika nomainīts latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:1) piekāpās Ročesteras "American".

Kivlenieks aizvadīja labu maču, atvairīdams 37 no 38 pretinieku mestajām ripām. Pagaidām gan netiek ziņots, kāpēc latviešu hokejists spēles priekšpēdējā minūtē tika nomainīts, bet Ziemeļamerikas mediji min, ka tas varētu būt savainojuma dēļ.

Kivlenieks šajā sezonā uz ledus bijis astoņās spēlēs, kurās vidēji ielaidis 3,41 ripu un atvairījis 88,4% metienu.

Tāpat zaudējumu sestdien cieta uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators", kas viesos ar rezultātu 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās Bingemtonas "Devils" vienībai.

Balcers šajā duelī vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie negatīvas lietderības -1.

Viņš šosezon 29 spēlēs guvis desmit vārtus, veicis astoņas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -4.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā ceturtajā vietā ar 32 punktiem 28 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 24 punktiem 27 mačos ir Hēršijas "Bears", kuras sastāvā nespēj iekļūt aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 30 punktiem 27 cīņās atrodas Klīvlendas "Monsters", kamēr septītā ar 26 punktiem 29 dueļos ir Belevilas "Senators", bet astotā ar tādu pašu bilanci ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu