Freimanim septiņi punkti Grieķijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rolands Freimanis
Rolands Freimanis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latviešu basketbolists Rolands Fremanis svētdien guva septiņus punktus Grieķijas augstākās līgas mačā, kurā viņa pārstāvētā Lemnosas "Ifaistos" komanda cieta zaudējumu.

"Ifaistos" viesos ar rezultātu 62:65 (11:20, 13:14, 16:17, 22:14) piekāpās "Holagros" vienībai.

Freimanis šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā realizēja divus no pieciem divpunktu metieniem un vienu no trim tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas un izprovocēja piecus noteikumu pārkāpumus.

 Jānis Strēlnieks sestdien guva astoņus punktus un Jānis Timma iemeta trīs punktus, kamēr latviešu pārstāvētā Pirejas "Olympiakos" viesos ar 86:67 pārspēja Rodas "Kolossos H Hotels".

Turnīra kopvērtējuma vadībā ar septiņām uzvarām septiņās spēlēs atrodas Atēnu "Panathinaikos Opap", kam ar astoņiem panākumiem deviņos mačos seko Pirejas "Olympiakos" un "Peristeri".

Savukārt Lemnosas "Ifaistos" ar četrām uzvarām deviņās spēlēs atrodas septītajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu