NBA nemaina Visu zvaigžņu spēļu komandu komplektēšanas noteikumus

LETA/NBA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) saglabājusi Visu zvaigžņu spēles komandu komplektēšanas noteikumus.

Balsošana par NBA Visu zvaigžņu spēles sākumsastāviem sāksies 25.decembrī un noslēgsies 21.janvārī. Savas balsis varēs atdot ar "Google" starpniecību, līgas mājaslapā "NBA.com" un aplikācijā "NBA".

Piecas dienas - 3., 4., 10., 11. un 21.janvārī - visās platformās varēs balsot dubultā. Komandu sākumsastāvi, tajā skaitā divi kapteiņi, tiks paziņoti 24.janvārī, bet nedēļu vēlāk būs zināmi arī NBA galveno treneru izvēlētie rezervisti.

Par komandu kapteiņiem kļūs divi basketbolisti, kuri Austrumu un Rietumu konferencēs saņems visvairāk balsu. Pēc tam kapteiņi izvēlēsies komandu sākumsastāvus un rezervistus, neatkarīgi no basketbolistu pārstāvētajām konferencēm.

Trešo sezonu pēc kārtas līdzjutēju balsojumam būs 50% nozīme, kamēr pa 25% dos šobrīd aktīvie spēlētāji un mediji.

Līdzjutēju balsojuma starprezultāti tiks paziņoti 3., 10. un 17.janvārī.

Šīs sezonas NBA Visu zvaigžņu spēle notiks 17.februārī Šarlotā, kur mājas spēles aizvada "Hornets" vienība.

Iepriekšējā sezonā starp rezervistiem tika izraudzīts arī latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, taču ceļgala krustenisko saišu plīsums pārvilka strīpu pāri viņa cerībām debitēt NBA Visu zvaigžņu spēlē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu