Beila "hat-trick" nodrošina Madrides "Real" iekļūšanu finālā

FIFA klubu Pasaules kauss
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gerets Beils
Gerets Beils Foto: Reuters/ScanPix

Pateicoties trim velsieša Gereta Beila vārtiem, Spānijas grands Madrides "Real" trešdien sasniedza Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) klubu Pasaules kausa finālu.

Pusfināla mačā Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) Čempionu līgas uzvarētāju Madrides "Real" ar 3:1 (1:0) pārspēja Āzijas Futbola konfederācijas (AFC) Čempionu līgas labāko vienību Kašimas "Antler" no Japānas.

Beils pirmajā puslaikā guva vienīgos vārtus, bet otrajā puslaikā izcēlās vēl divas reizes. Viņš aiz urugvajieša Luisa Svaresa un portugāļa Krištianu Ronaldu ir trešais futbolists, kurš FIFA klubu Pasaules kausā guvis "hat-trick".

Tikmēr "Antler" labā goda vārtus iesita Šoma Doi, izceldamies 78.minūtē.

Abū Dabī gaidāmajā finālā "Real" sestdien tiksies ar Apvienoto Arābu Emirātu čempioni "Al Ain", kas otrdien savā pusfinālā negaidīti pēcspēles sitienos pārspēja prestižākajā Dienvidamerikas Futbola konfederācijas (CONMEBOL) turnīrā "Copa Libertadores" uzvarējušo Argentīnas klubu Buenosairesas "River Plate".

Pasaules klubu kausā piedalās FIFA konfederāciju kontinentu prestižāko turnīru čempiones, kā arī rīkotājvalsts čempionāta uzvarētāja.

Pērn otro gadu pēc kārtas par šī turnīra uzvarētāju kļuva Madrides "Real". Turklāt kāda no Spānijas vienībām šajās sacensībās bijusi labāka jau četrus gadus pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu