Nurmagomedova tēvs: "30 miljonus, draugi, 30!" (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Abdulmans Nurmagomedovs (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs
Abdulmans Nurmagomedovs (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA/Scanpix

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Habibs Nurmagomedovs noraidījis piedāvājumu par 15 miljoniem aizvadīt revanša cīņu ar skandalozo īru Konoru Makgregoru. Viņš vēlas 30 miljonus. 

"Vēlaties ar mums cīņu? Lūdzu, 30 miljoni - cīnīsimies. Piedāvāja 15 miljonus par revanša cīņu ar Makgregoru. Kāpēc gan? 30, draugi, 30," izdevumā "Sport24" citēts Krievijas cīkstoņa tēvs Abdulmans Nurmagomedovs. 

Savu pēdējo cīņu Nurmagomedovs aizvadīja tieši pret Makgregoru. Šāgada 6. oktobrī Lasvegasā, "UFC 229" turnīrā viņš izcīnīja uzvaru ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu.

"Šāds piedāvājums mums jau ir izteikts. Paskatīsimies. Ir puiši, kuri ir pelnījuši cīņu, un viņi gaida uz Habibu. Mums viņi kā cīkstoņi ir jāciena. Tas ir jāņem vērā. Uzskatu, ka cīņu ir pelnījis Tonijs Fergusons. Iespējams, arī Neits Diazs. Iespējas ir, laiks izvēlēties mums arī ir," norādīja Abdulmans Nurmagomedovs.

Pēc cīņas ar Makgregoru uzvirmoja runas, ka Nurmagomedovs varētu aizvadīt boksa cīņu pret divpadsmitkārtējo pasaules čempionu piecās svara kategorijās amerikāni Floidu Meivezeru junioru. Tagad šīs runas ir pieklusušas. 

"Mūsu uzdevums ir gatavoties, piedalīties, uzvarēt," sacīja Abdulmans Nurmagomedovs. Savukārt menedžera uzdevums ir sagatavot jaunu kontraktu, ņemot vērā mūsu intereses. Vienu cīņu vienalga kur, vienalga ar ko un vienalga kad. Ja Maskavā, tad Maskavā. Ja Sočos, tad Sočos. Ja Sanktpēterburgā, tad Sanktpēterburgā. Ja Jekaterinburgā - lūdzu."

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC organizācijas ietvaros.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu