Krištopāns noliedz runas par pārcelšanos uz titulēto PSG

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas vadošais handbolists Dainis Krištopāns noliedz runas par pārcelšanos uz titulēto Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

Portāls "Handball-Planet.com" šonedēļ pavēstīja par Krištopāna pievienošanos PSG komandai pirms 2019./20.gada sezonas.

Pašlaik 28 gadus vecais handbolists otro sezonu pārstāv Maķedonijas klubu Skopjes "Vardar".

"Pašlaik nekas nav parakstīts. Nenoliegšu, ka pārrunas ir bijušas. Ja pat tāda pāreja notiks, tas noteikti nebūs nākamais gads, jo man ir līgums ar "Vardar". Ar PSG treneri man ir labas attiecības, ik pa laikam arī sazvanāmies. Pēc šīm runām ir ļoti liela interese. No kluba arī aģentam raksta, kas tās ir par runām. Situācija nav patīkama. Tagad man visiem vajag attaisnoties, bet vēl daļai atbildēt uz apsveikumiem," Latvijas Handbola federācija (LHF) citē Krištopāna teikto.

Ar līdzšinējo sezonu "Vardar" sastāvā Krištopāns ir apmierināts.

"Manuprāt, otrā vieta Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas grupā šobrīd ir ļoti labs rezultāts, gribam to noturēt līdz pirmā posma noslēgumam, kas pēc tam dod labas cerības tālāk astotdaļfinālā un ceturtdaļfinālā. Pirms sezonas sākuma konkrētu mērķu nebija, uz katru spēli gatavojamies vienādi, skatāmies, cik labi esam gatavi konkrētajam pretiniekam. Dienvidaustrumu handbola asociācijas (SEHA) līgā ir tā, ka tās komandas, kas spēlē Čempionu līgā, SEHA līgu pēc prioritātēm liek otrajā vietā, taču vienalga neviens negrib zaudēt, visi cīnās par finālčetrinieku un negrib kaut ko atlikt uz pēdējām spēlēm, kad būs liela nervozitāte," neslēpa Krištopāns.

"Pašam sezonas ievads varbūt nebija tas labākais, bet pēc tam nedaudz mainījām taktiku, lai man būtu vairāk vietas, varētu izvērsties uzbrukumā. Tas arī deva augļus. Vairākiem spēlētājiem bija veselības problēmas, tāpēc vairāk bija jāuzņemas iniciatīva uzbrukumā. Otrā daļa jau bija labāka. Treneris man atpūtu dot, cik nepieciešams. Ja spēle aiziet, atpūta ir ļoti maza. Arī aizsardzībā ir jāspēlē daudz, nav citu opciju. Tagad ir diezgan liela slodze, bet tāda bija arī Brestas "Meškov" klubā, tāpēc tas nav nekas jauns," individuālo sniegumu vērtēja Krištopāns.

Latvijas vadošais handbolists pašlaik gan nevar spēlēt neliela savainojuma dēļ, kā rezultātā būs jāizlaiž vairākas nedēļas.

"Saņēmu spēcīgu sitienu ķermeņa vidusdaļā, bija jāveic operācija. Divas dienas pavadīju slimnīcā. Šobrīd ir tāds mierīgs režīms, bet mani ātri palaida mājās. Operācija bija Skopjē, bet tagad esmu jau Ludzā. Vēl kādu laiku jāpadzer zāles. Trīs nedēļas esmu bez skriešanas, bet nav nekas traks - 8.janvārī atgriezīšos atpakaļ Skopjē," Krištopāns.

Līdz ar to Krištopāns nevarēs Latvijas izlases sastāvā piedalīties nākamnedēļ gaidāmajā Rīgas domes kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu