Zviedrijas futbola klubs AIK piedāvā iegādāties bijušā kapteiņa DNS

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bijušais AIK kapteinis Nilss Ēriks Jūhansons.
Bijušais AIK kapteinis Nilss Ēriks Jūhansons. Foto: https://www.facebook.com/pg/aik

Zviedrijas futbola klubs Stokholmas AIK saviem līdzjutējiem piedāvā iegādāties nevis kādu priekšmetu ar kluba logo, bet gan bijušā vienības kapteiņa Nilsa Ērika Jūhansona DNS, ziņo BBC.

38 gadus vecais Jūhansons februārī bija spiests beigt profesionāļa karjeru sirds problēmu dēļ. Karjeras laikā viņš spēlēja gan Minhenes "Bayern", gan Blekburnas "Rovers" un Lesteras "City" komandās, bet no 2007.gada līdz 2018.gada pārstāvēja AIK.

Stokholmas klubs līdzjutējiem Ziemassvētkos izveidojis īpašu piedāvājumu - par aptuveni 350 eiro var iegādāties kristalizētu Jūhansona DNS. Šāds "suvenīrs" varot saglabāties pat 500 gadus.

"Tas ir kā filmā "Juras laikmeta parks"! Kas zina, varbūt pēc 500 gadiem apkārt skraidīs daudz Jūhansonu," par savdabīgo suvenīru jokoja pats futbolists. 

Bijušais AIK kapteinis pauda, ka teorētiski, izmantojot šo DNS, viņu varētu arī klonēt. Tomēr, DNS esot nedaudz izmainīts un tikai par 99% atbilst Jūhansona īstajam. Tas darīts, lai novērstu kādas nevēlamas darbības.

"Cilvēki nevarēs speciāli atstāt manu DNS, piemēram, nozieguma vietā un vainot likuma pārkāpumā. Tādēļ arī izmainījām šo 1%, lai šādās situācijās varētu pierādīt savu nevainību," atklāja futbolists.

Savdabīgo suvenīru var iegādāties komplektā ar Jūhansona kapteiņa apsēju un DNS autentiskuma sertifikātu. 

Foto: https://www.aikshop.se
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu