Kalnu slēpotāja Šifrina izcīna 50.uzvaru Pasaules kausa sacensībās

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mikaēla Šifrina
Mikaēla Šifrina Foto: AP/LETA

Amerikāņu kalnu slēpošanas zvaigzne Mikaēla Šifrina sestdien Francijā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa sacensībās slalomā.

Šifrina izcīnīja savu 50. uzvaru karjerā un septīto šajā sezonā, turpinot savu dominanci.

Otro vietu tikmēr izcīnīja slovākiete Petra Vlhova, kura Šifrinai divu braucienu summā zaudēja 0,29 sekundes, kamēr trešā bija zviedriete Frīda Hansdotere, kura atpalika 0,37 sekundes.

Šifrina traumas dēļ nestartēja devu divas nedēļas, bet tagad trasē atgriezusies ar divām uzvarām. Jau ziņots, ka piektdien viņa svinēja uzvaru sacensībās milzu slalomā.

23 gadu vecumā viņa kļuvusi par jaunāko kalnu slēpotāju, kas sasniegusi 50 uzvaru robežu, pievienojoties savai tautietei Lindsijai Vonai (82 uzvaras), austrietei Annemarijai Mozerei-Prēlai (62) un šveicietei Vreni Šnaiderei (55). Vīriem šo robežu sasnieguši zviedrs Ingemars Stēnmarks (86), austrieši Marsels Hiršers (63) un Hermans Maiers (54), kā arī itālis Alberto Tomba (50).

Pasaules kausa kopvērtējumā Šifrina ar 889 punktiem ir pārliecinoša līdere, kamēr uz otro vietu ar 388 punktiem pakāpusies Vlhova, bet trešā ar 367 punktiem ir norvēģiete Rannhila Movinkela, kura sestdien nestartēja.

Šovakar Pasaules kausa sacensības aizvadīs vīri, bet dāmām nākamie mači būs piektdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu