Ankipāns: Cīnāmies par katru punktu un ejam savu ceļu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" pretinieces sestdienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā Helsinku "Jokerit" bija stiprāka un pelnīti uzvarēja, pēc zaudējuma uzsver rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" sestdien izbraukumā ar 2:3 papildlaikā piekāpās Somijas klubam Helsinku "Jokerit".

""Jokerit" bija stiprāka un pelnīti uzvarēja. Cīnāmies par katru punktu un ejam savu ceļu. Veicam lielu darba apjomu un krājam punktus. Paldies komandai par pašatdevi. Galvenais ir tā tikai turpināt," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

Tāpat atzinīgi maču vērtēja "Dinamo" aizsargs Uvis Jānis Balinskis.

"Šodien aizvadījām labu spēli. Veidojām momentus un parādījām labu pašatdevi. Nedaudz pietrūka, lai iegūtu divus punktus," klubs citē Balinska teikto.

Mačs aizritēja ar asumiem, abām komandām kopā iekrājot 42 soda minūtes.

"Asumi ir daļa no spēles, kas hokejā ļoti labi iederas. Tas dod vēl papildus jaudu un enerģiju. Bija tāda kā "play-off" spēle. Abas komandas neko viena otrai neatļāva," teica Balinskis.

Rīgas "Dinamo" šo izbraukumu sāka otrdien, kad ar 1:2 piekāpās Minskas "Dinamo", neveiksmi nesošos vārtus ielaižot pamatlaika priekšpēdējā minūtē, bet nākamajā duelī ar 3:2 pagarinājumā tika pārspēta Sanktpēterburgas SKA, visus trīs vārtus gūstot Līnusam Videlam.

"Nebūtu tās neveiksmīgās spēles Minskā, varētu izbraukumu novērtēt kā ļoti labu. Pusi no iespējamajiem punktiem ieguvām, kas ir labs rādītājs. Šādi spēlēt jāturpina arī mājās un uzvaras būs," pauda Balinskis.

Latvijas komanda ar 37 punktiem 40 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka atpaliekot par četriem punktiem. Tikmēr "Jokerit" ar 57 punktiem 40 cīņās ir trešā Rietumos.

Rīdzinieki pēdējo desmit 11 laikā izcīnījuši tikai divas uzvaras, kas licis izkrist no Rietumu konferences pirmā astoņnieka.

Pēc šodienas mača Rīgas "Dinamo" atgriezīsies mājās un svētku laikā 26.decembrī "Arēnā Rīga" uzņems Ņižņekamskas "Ņeftehimik" hokejistus, bet pēc tam būs dueļi ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu