Vaits 11.raundā nokautē Čisoru un izaicina Džošua

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dereks Čisora (no kreisās) un Dilians Vaits
Dereks Čisora (no kreisās) un Dilians Vaits Foto: Reuters/LETA

Lielbritānijas smagā svara bokseris Dilians Vaits sestdien 11.raundā ar nokautu uzveica savu pretinieku Dereku Čisoru un uzreiz izaicināja uz dueli Entoniju Džošua.

Intensīvajā revanša mačā starp abiem britiem, Čisoram veicās labāk un viņš spēja izdarīt nopietnu spiedienu uz Vaitu līdz pat 11.raundam. Tad Vaits veica spēcīgu kreiso sitienu pa Čisoras žokli un viņu nokautēja.

Uzreiz pēc uzvaras Vaits uz cīņu izaicināja Entoniju Džošua, kurš bija zālē un arī kāpa ringā. Džošua gan uz Vaita izaicinājumu atbildēja, ka visam jānotiek pēc kārtas. Vaits esot trešais Džošua "mērķu sarakstā".

Džošua jau iepriekš pauda, ka vispirms vēlas aizvadīt cīņu pret Pasaules boksa padomes (WBC) čempionu Deonteju Vailderu, bet kā otrā prioritāte ir cīņa pret Taisonu Fjūriju.

"Ja mana cīņa pret Vaitu tiešām notiks, tad negribu dzirdēt nekādus neapmierinātības saucienus," pie skatītājiem zālē vērsās Džošua.

Abi bokseri cīnījās jau 2015.gadā, kad Džošua bija pārāks pār Vaitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu