Peiners ar 12 punktiem kaldina komandas uzvaru Turcijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Latviešu basketbolists Žanis Pieners pirmdien guva 12 punktus Turcijas augstākās līgas mačā un kaldināja Stambulas "Dariššafaka Tekfen" komandas uzvaru.

Stambulas basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 82:57 (22:18, 14:12, 19:13, 27:14) pārspēja Sakarjas BB basketbolistus.

Peiners šajā duelī laukumā pavadīja 29 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā realizēja visus trīs tālmetienus, vienu no trim divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu piespēli, divas reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja divas piezīmes.

Stambulas komandā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija amerikānis Demariuss Brauns.

Ar piecām uzvarām 11 mačos "Dariššafaka Tekfen" komanda Turcijas čempionāta kopvērtējumā ir astotajā pozīcijā, kamēr līdere ar desmit panākumiem 11 cīņās ir Stambulas "Fenerbahce Beko". Labākās astoņas komandas regulārajā čempionātā nodrošinās dalību izslēgšanas spēlēs.

Pašlaik 28 gadus vecais Peiners Stambulas vienības rindas papildināja jūnijā, parakstot līgumu pēc sistēmas 1+1.

"Dariššafaka" iepriekšējā sezonā triumfēja ULEB Eirokausā, izcīnot tiesības šajā sezonā startēt ULEB Eirolīgā. Savukārt Turcijas čempionātā "Dariššafaka" regulārajā turnīrā ieņēma sesto vietu, bet "play-off" apstājās ceturtdaļfinālā, kur atzina Stambulas "Anadolu Efes" pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu