Adetokunbo un Džordžs atzīti par NBA aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jannis Adetokunbo
Jannis Adetokunbo Foto: AFP/SCANPIX

Jannis Adetokunbo no Milvoki "Bucks" un Pols Džordžs no Oklahomasitijas "Thunder" atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem attiecīgi Austrumu un Rietumu konferencēs.

Grieķis Adetokunbo pie nedēļas labākā spēlētāja goda ticis trešo reizi šajā sezonā.

Viņš aizvadītajā nedēļā četrās spēlēs vidēji guva 24,0 punktus, izcīnīja 10,3 atlēkušās bumbas un veica 5,3 rezultatīvas piespēles, kamēr "Bucks" svinēja trīs uzvaras.

Tikmēr Džordžs četrās cīņās caurmērā iemeta 35,3 punktus, izcīnīja 11,3 bumbas zem groziem un izdalīja 5,0 rezultatīvas piespēles, bet "Thunder" tika pie trim panākumiem.

Austrumu konferencē uz labākā spēlētāja godu pretendēja arī Džons Kolinss no Atlantas "Hawks", Žoels Embīds un Bens Simonss no Filadelfijas "76ers", kā arī Džošs Ričardsons no Maiami "Heat".

Savukārt Rietumos starp labākajiem bija arī Deandrē Eitons un Devins Bukers no Fīniksas "Suns", Stefans Karijs un Kevins Durants no Goldensteitas "Warriors", kā arī Džeimss Hārdens no Hjūstonas "Rockets" un Badijs Hīlds no Sakramento "Kings".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu