Nadals: Visu pašlaik daru soli pa solim

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rafaels Nadals
Rafaels Nadals Foto: AP/LETA

Pasaules otrais numurs vīriešu tenisā Rafaels Nadals no Spānijas ir pārliecināts par savām spējām izveseļoties līdz Austrālijas atklātā čempionāta sākumam.

Sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs - Austrālijas atklātais - čempionāts sāksies jau pēc nepilnām trim nedēļām, bet 32 gadus vecajam Nadalam iepriekšējā sezona beidzās priekšlaicīgi ceļgala traumas dēļ. Kopš tā laika spānis nav spēlējis.

Nadala ceļgalam novembrī tika veikta operācija, bet trenēties viņš atsāka vien pirms divām nedēļām.

"Sāku trenēties pirms divām nedēļām, bet visu pašlaik daru soli pa solim, jo, domāju, man vēl ir laiks, lai sagatavotos Austrālijas atklātajam čempionātam par visiem 100%," nešaubījās Nadals. "Būs jauki tikt pie spēļu prakses pirms šī turnīra, tomēr esmu pārliecināts, ka Melburnā es ieradīšos pilnā gatavībā."

Piektdien Nadalam iecerēts piedalīties paraugspēlē Abū Dabī.

"Pagājušās sezonas otrā puse bija smaga, bet tā ir daļa no tenisista karjeras. Cenšos saglabāt mieru un strādāt pareizajā virzienā. Atsākot spēlēt, sāpes ir tur, ko to parasti nav. No sākuma man nav no sevis jāprasa daudz, tikai jāsaglabā pozitīvisms un jāturpina progresēt. Tā es nonākšu līdz punktam, kur vēlos būt," teica Nadals.

Spānis savas karjeras laikā ir izcīnījis 80 ATP titulus, no kuriem 17 bijuši "Grand Slam" raudzes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu