Nurmagomedova menedžeris: Cīņa pret Fergusonu Habibam būs vieglāka nekā pret Makgregoru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tonijs Fergusons (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs
Tonijs Fergusons (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/Scanpix

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Habiba Nurmagomedova menedžeris Ali Abduls-Azizs izteicies, ka viņa pārstāvja iespējamā cīņa pret amerikāni Toniju Fergusonu būtu vieglāka nekā pret skandalozo īru Konoru Makgregoru. 

Par Nurmagomedova un 34 gadus vecā Fergusona iespējamo tikšanos astoņstūrī tiek runāts jau ilgāku laiku, bet pagaidām viņi par dueli nav vienojušies. 

"Tonijs Fergusons ir neticami labs cīkstonis. Bet es teikšu, ka cīņa pret viņu Nurmagomedovam būs viena no vieglākajām karjerā," izdevumā "MMAJunkie" citēts Abduls-Azizs. "Tonijs ir neuzmanīgs un lēns. Habibs viņu uzvarētu vieglāk nekā Konoru Makgregoru. Šī cīņa notiks, bet šobrīd es nevaru pateikt, kad tā būs."

Iepriekš UFC cīņu organizācijas vadība četras reizes centusies sarīkot Nurmagomedova un Fergusona cīņu, taču cīkstoņi tā arī nespēja atrast kopsaucēju. 

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC organizācijas ietvaros. Savukārt Fergusons 27 cīņās guvis 24 uzvaras. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu