Freibergs gūst divus vārtus Čehijas hokeja līgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas hokeja izlases aizsargs Ralfs Freibergs piektdien guva divus vārtus Čehijas augstākās līgas spēlē, taču neglāba Zlīnas "PSG Berani" vienību no zaudējuma.

Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas komanda viesos ar rezultātu 3:4 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Karlovi Vari "Energie" hokejistiem.

Freibergs vārtus guva pirmā perioda 16.minūtē, kad panāca 1:1, un divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām, kad panāca neizšķirtu 3:3 un nodrošināja pagarinājumu. Uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienu sērijā, kurā neviens no pieciem Zlīnas hokejistiem, tajā skaitā Kulda, savus "bullīšus" nerealizēja.

Freibergs šajā duelī uz ledus pavadīja 26 minūtes un 21 sekundi, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Tikmēr Kulda 13 minūtes un 21 sekundes laikā veica četrus metienus, pielietoja divus spēka paņēmienus un bloķēja vienu metienu, tikdams pie neitrāla lietderības koeficienta.

Iepriekšējā spēlē Freibergs atzīmējās ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Viņš šosezon 30 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles.

Čehijas čempionāta vadībā ar 60 punktiem 29 spēlēs ir uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kamēr tālāk ar 55 punktiem 29 mačos seko Libereces "Bīlī Tigrši", bet 52 punkti 30 cīņās ir uzbrucēja Māra Bičevska un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētās Hradeckrālova "Mountfield" hokejistiem. Tikmēr "PSG Berani" ar 43 punktiem 30 cīņās ierindojas desmitajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu