"Wizards" zvaigzne Vols šosezon laukumā vairs neatgriezīsies

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džons Vols
Džons Vols Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" līderim Džonam Volam tiks veikta papēža operācija, kā rezultātā viņš šosezon laukumā vairs neatgriezīsies.

Ar šādu paziņojumu pēc sestdienas uzvaras pār Šarlotas "Hornets" ar 130:126 klajā nāca Vašingtonas komandas galvenais treneris Skots Brūkss.

Pašlaik 28 gadus vecajam Volam tiks veikta pēdas kaula operācija, kā rezultātā viņš nevarēs spēlēt 6-8 mēnešus. Problēmas papēdī saspēles vadītāju nomokot jau vairāk nekā gadu, bet beidzot pieņemts lēmums veikt operāciju.

Sagaidāms, ka Vols būs vesels uz nākamās NBA sezonas sākumu. Tiesa, šosezon vairākkārt bija izskanējušas runas, ka viņu varētu aizmainīt uz citu komandu, tomēr tas nenotika.

Līgums ar "Wizards" klubu Volam ir līdz 2023.gadam. Jaunu kontraktu ar komandu viņš noslēdza pērn, vienojoties par četru gadu sadarbību, kuras kopējā summa ir 170 miljoni dolāru (148 miljoni eiro). Jaunais līgums stāsies spēkā ar nākamo sezonu.

Šosezon Vols caurmērā izcēlies ar 20,7 punktiem un 8,7 rezultatīvām piespēlēm, kamēr "Wizards" ar 14 uzvarām 37 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu