NHL debitants Blekvuds otro spēli pēc kārtas nosargā savus vārtus neieņemtus

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
NHL debitants, Ņūdžersijas "Devils" vārtsargs Makenzijs Blekvuds.
NHL debitants, Ņūdžersijas "Devils" vārtsargs Makenzijs Blekvuds. Foto: facebook.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) debitants, vārtsargs Makenzijs Blekvuds pirmdien nostāvēja "sausā" savu otro regulārā čempionāta spēli pēc kārtas.

Tikmēr viņa pārstāvētā Ņūdžersijas "Devils" savā laukumā ar rezultātu 4:0 pārspēja Vankūveras "Canucks".

Blekvuds šajā mačā atvairīja visas 25 pretinieku mestās ripas.

Decembra vidū 22 gadus vecais vārtsargs saņēma izsaukumu no fārmkluba Amerikas Hokeja līgā (AHL), sešos NHL mačos tikdams pie trim "sausajām" uzvarām.

Nespēlējot savainotajam latviešu uzbrucējam Zemgum Girgensonam, Bufalo "Sabres" savā laukumā ar rezultātu 1:3 piekāpās Ņujorkas "Islanders" vienībai, ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas un piekto pēdējās sešās spēlēs.

Girgensons pašlaik guvis ķermeņa augšdaļas savainojumu, kas viņam varētu liegt spēlēt pat vairākas nedēļas.

Savukārt NHL līdere Tampabejas "Lightning" viesos ar 2:1 papildlaikā pārspēja Anaheimas "Ducks".

Uzvaras vārtus papildlaikā guva Breidens Points. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs, bet viņa tautietis "Lightning" vārtos Andrejs Vasiļevskis svinēja savu 100. uzvaru NHL.

"Lightning" komanda izcīnījusi sešas uzvaras pēc kārtas un panākumus guvis 14 no pēdējām 15 cīņām.

Tikmēr rezultatīvi noslēdzās mačs, kurā Kalgari "Flames" savā laukumā ar rezultātu 8:5 pārspēja Sanhosē "Sharks".

"Flames" komandā pa diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija Džonijam Gudro un Metjū Tkečukam, bet ar piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Šons Monehens.

Citā mačā iepriekšējās sezonas Stenlija kausa ieguvēja Vašingtonas "Capitals" savu līdzjutēju priekšā ar 3:6 atzina Nešvilas "Predators" pārākumu.

"Predators" komanda pārtrauca sešu zaudējumu sēriju. Uzvarētājiem ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Raiens Johansens.

Tikmēr sesto uzvaru pēc kārtas svinēja Pitsburgas "Penguins", kas viesos ar 3:2 pārspēja Minesotas "Wild".

Visos trīs gūtajos vārtos piedalījās Fils Kesels, kuram bija viens precīzs metiens un divas rezultatīvas piespēles, kamēr ar vieniem vārtiem un vienu piespēli atzīmējās Sidnijs Krosbijs.

Vēl otrdien Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar 6:3 uzvarēja Otavas "Senators".

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Pjērs Liks Dibuā, vārti un divas rezultatīvas piespēles bija Kemam Etkinsonam, bet divus precīzus metienus savā kontā ierakstīja Zeks Verenskis.

Tikmēr no līgas vadošajām komandā Rietumu konferences līdere Vinipegas "Jets" viesos ar 4:3 pārspēja Edmontonas "Oilers", uzvarētājiem divus vārtus gūstot Brendanam Lemjē.

Citās spēlēs Karolīnas "Hurricanes" mājās ar 3:1 pārspēja Filadelfijas "Flyers", Ņujorkas "Rangers" viesos ar 2:1 apspēlēja Sentluisas "Blues", Floridas "Panthers" izbraukumā ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā guva virsroku pār Detroitas "Red Wings", Losandželosas "Kings" pretinieku frontē ar 3:2 papildlaikā uzveica Kolorādo "Avalanche", bet Monreālas "Canadiens" svešā laukumā ar 3:2 papildlaikā uzvarēja Dalasas "Stars".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 64 punktiem 40 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 54 punktiem seko Toronto "Maple Leafs", bet tālāk ar 51 punktu ir Vašingtonas "Capitals". Savukārt sestā ar 48 punktiem ir Bufalo "Sabres".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 52 punktiem 39 spēlēs ir Vinipegas "Jets", tikpat punktus guvusi 40 cīņas aizvadījusī Kalgari "Flames", bet 50 punkti 42 mačos ir Vegasas "Golden Knights" komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu