UFC prezidents: Šogad vajadzētu notikt Makgregora un Nurmagomedova revanša cīņai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs Foto: Reuters/LETA

UFC cīņu organizācijas prezidents Dana Vaits uzskata, ka 2019. gadā varētu notikt revanša cīņa starp vieglā svara čempionu Habibu Nurmagomedovu no Krievijas un skandalozo īru Konoru Makgregoru. 

"Ja viss ritēs pēc plāna, tad cīņai vajadzētu notikt," tenku portālam TMZ sacīja Vaits. 

Tāpat Vaits norādīja, ka revanša cīņas norise būs atkarīga no Nevadas štata sporta komisijas (NSAC) pārskata rezultāta lietā par abu cīkstoņu pirmo tikšanos UFC 229 turnīrā. 

Vaits neizslēdz iespēju, ka pirms cīņas ar Makgregoru Nurmagomedovs varētu aizvadīt dueli pret amerikāni Toniju Fergusonu, kurš ir viens no titula pretendentiem vieglajā svarā. 

Tieši Nurmagomedova un Fergusona iespējamā tikšanās pēdējā laikā tikusi gana daudz apspriesta. Iepriekš UFC vadība jau četras reizes centusies organizēt viņu dueli, bet līdz šim to sarīkot nav izdevies.  

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC organizācijas ietvaros. Savukārt Fergusons 27 cīņās guvis 24 uzvaras. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu