Brāļi Dukuri un Šteinbergs aizvadījuši noslēdzošos treniņbraucienus Altenbergā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: AP/Scanpix

Latvijas skeletonisti ceturtdien aizvadīja noslēdzošos treniņbraucienus, gatavojoties nedēļas nogalē gaidāmajam Pasaules kausa (PK) posmam Altenbergas trasē Vācijā.

Ceturtdien abos treniņbraucienos labākos rezultātus uzrādīja Vācijas skeletonists Aksels Jungks - 57,46 un 58,47 sekundes.

Martins Dukurs ceturtdien pirmajā braucienā ieņēma 5. vietu (+0,96 sekundes), bet otrajā viņš ierindojās 7. pozīcijā (+1,29).

Savukārt Tomass Dukurs noslēdzošajos treniņbraucienos ieņēma 7. un 4. vietu (+1,22 un +0,94 sekundes).

Tikmēr Ivo Šteinbergs ierindojās 22. un 16. pozīcijā (+4,38 un +3,62 sekundes).

Krievijas skeletonists Aleksandrs Trejakovs noslēdzošajos treniņbraucienos ieņēma 2. un 4. vietu, bet cits krievu sportists Ņikita Tregubovs divreiz ierindojās 3. pozīcijā.

Savukārt olimpiskais čempions Dienvidkorejas skeletonists Sunbins Juns pirmajā braucienā ieņēma 4. vietu, bet otrajā braucienā uzrādīja 2. labāko rezultātu.

Jau vēstīts, ka pirmās dienas treniņbraucienos labākos rezultātus uzrādīja Tomass Dukurs.

Altenbergas trasē Pasaules kausa posma skeletona sacensības notiks piektdien, sestdien paredzēts starts bobsleja divniekiem, bet svētdien risināsies bobsleja četrinieku mači.

Pasaules kausa izcīņā šosezon aizvadīti 2 posmi - Siguldā un Vinterbergā. Skeletona kopvērtējumā līdera godu dala Tregubovs un Tretjakovs, kuri katrs izcīnījuši 417 punktus.

Tregubovs uzvarēja Siguldā un ieguva 4. vietu Vinterbergā, bet Tretajovs bija labākais Vinterbergā un ieņēma 4. pozīciju Siguldā.

Juns ar divām 3. vietām, kas summā dod 400 punktus, kopvērtējumā ierindojas 3. vietā, bet Martins Dukurs ir ceturtais ar 378 punktiem.

Siguldas trasē Martins Dukurs ieguva 2. vietu, bet Vinterbergā viņš ierindojās 7. pozīcijā.

Tomass Dukurs pirmajā posmā sestais, bet otrajā posmā viņš bija piektais.

Savukārt Šteinbergs ieguvis attiecīgi 11. un 25. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu