Popovičs cer, ka Sanantonio "Spurs" līdzjutēji Lenardu uzņems ar cieņu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs cer, ka vienības līdzjutēji bijušo spēlētāju Kavai Lenardu uzņems ar cieņu.

Ceturtdien "Spurs" savā laukumā uzņems Lenarda šobrīd pārstāvēto Toronto "Raptors" komandu.

Lenards starpsezonā pameta "Spurs" komandu, ar kuru viņam pēdējā sezonā bija saspīlētas attiecības.

"Dzīvē jāiet uz priekšu. Mēs necentīsimies izmanīt to, kas noticis pagātnē. Nav labi runāt par to, kas noticis iepriekš. Nevaru runāt citu vārdā, bet ceru, ka līdzjutēji pret visiem attiecas ar laipnību un cieņu," teica Popovičs.

Tāpat uz Lenarda cieņpilnu sagaidīšanu cer arī Petijs Mills.

Kavai Lenards
Kavai Lenards Foto: AP/Scanpix

"Ceru, ka Sanantonio viņu uzņems silti. Viņš šeit uzauga un kļuva par čempionu. Pret viņu vienmēr ir bijusi laba attieksme," pauda Mills.

Lenards iepriekšējos gados bija neapstrīdams "Spurs" līderis. 2014.gadā Sanantonio klubs izcīnīja līdz šim savu pēdējo NBA čempiontitulu, un tieši Lenards tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Savukārt aizpērn viņš bija viens no pretendentiem uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu, bet vidēji mačā basketbolists iemeta 25,5 punktus.

Pagājušajā sezonā Lenards savainojuma dēļ nospēlēja vien deviņas spēles, gūstot 16,2 punktus.

"Spurs" ar 21 uzvaru 38 spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Raptors" ar 28 panākumiem 39 cīņās ir otrā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu